How-to videos

Yamagata Europe helpt u om boeiende geanimeerde instructievideo's te maken die uw verkoop-, voorverkoop- of naverkoopproces ondersteunen.

Instructievideo's die uw bedrijf ondersteunen

Videocontent neemt langzaam maar zeker het web over. Video search is de informatiebron bij uitstek geworden en het aantal instructievideo's dat online te vinden is, groeit dan ook razendsnel. Yamagata Europe is gespecialiseerd in het aanmaken van animatiecontent voor how-to video's die u kunt gebruiken om de honger van uw klanten naar online-informatie te stillen, om te laten zien op uw instore display of om als aanvulling aan te bieden bij uw technische handleidingen in tekstformaat.

Wat we aanbieden:

  • handgetekende 2D-animatie
  • 2D-stop-motionanimatie
  • 3D-objectanimatie

Taalservices met toegevoegde waarde

Ons team van taalspecialisten zorgt ervoor dat uw instructievideocontent goed werkt in een meertalige context. Tot onze vele taalservices behoren onder andere script creation, vertalen, ondertitelen, voice-over en tekst-naar-spraakconversie.

Specialisten in technische content

Of u video nu als aanvulling bij of als vervanging voor andere documentatie gebruikt, u kunt er niet langer omheen in uw gemengde aanbod van technische content. Als specialisten in de creatie van technische content kunnen we u bijstaan met advies voor het selecteren van videomateriaal en voor het meest efficiënte gebruik van uw bestaande contentbronnen.

Vraag een gratis offerte
U ontvangt onze offerte binnen de 24 uur.

Stiptheid begint bij het begin

Offerte binnen de 24u

Vraag een gratis offerte
of bel naar +32 9 245 48 31